onsdag den 26. juni 2013

Godnat

Goodnight all :-)

Den der irriterende ting

.....der hedder mavesmerter burde virkelig afskaffes.... Har bøvlet med opkastninger siden igår så jeg er gået i hi i soveværelset med vovserne og sex and the city :-)

Nu har jeg kun 2 dage tilbage som praktikant på kontanthjælp, og fra på mandag er jeg i løntilskud :-) wheee..... Lucky me :-)

Adoptionssagen er kommet lidt videre... Nu har Bent underskrevet samtykkeerklæring på at han giver mig lov til at adoptere... Så er vi da så langt... Så mangler vi bare det sidste... Kryds fingre for at statsforvaltningen snart får fingeren ud så det forhåbentlig snart er overstået!!!!!

søndag den 23. juni 2013

Tilfældige facts om mig

Lige et kedsomhedsindlæg... sidder og glor fjernsyn, men der sker ikke rigtig så meget spændende lige nu :) Så her kommer lige lidt tilfældige facts om mig... Nogle vidste du måske... :
  • Har været ekstremt bange for edderkopper.. Det er dog ikke så slemt længere, som det har været...
  • Er håbløs romantiker...
  • Elsker at være på camping ved Skiveren Camping
  • Var i New York i april 2001 (kun 5 måneder inden terrorangrebet)
  • Er mere hundemenneske end kattemenneske
  • Har meget tandlægeskræk
  • Er fan af Cincinnati Bengals, Denver Broncos og New York Gigants i NFL (amerikansk fodbold)
  • Er fan af New York Islanders i NHL (amerikansk ishockey)
  • Blev gift på min afdøde farmor og farfars bryllupsdag - for at ære dem og vise min far respekt
  • Har lidt af social angst
  • Vil hellere læse fremfor at se noget ligegyldigt fjernsyn
  • Har en svaghed for pære-banan yoghurt
  • Er ret bidt af at spille World of Warcraft
  • Ser gerne cykelløb i fjernsynet
  • Kunne godt tænke mig at køre racerløb (dette er dog lidt dæmpet efter det tragiske dødsfald i årets Le Mans)
  • Har svært ved at gå forbi en hopppepude eller trampolin uden at jeg liiiiiige skal afprøve den

Det var bare lige nogle tilfældige facts... Kunne selvfølgelig skrive mange flere, men kan jeg jo altid gøre en anden gang ;)

lørdag den 22. juni 2013

Indlæg nr 100

Dette er mit indlæg nr. 100, efter jeg sidste år skiftede over til Blogger :) ja, det er måske ikke vildt mange indlæg vil nogen mene, men jeg har så heller ikke haft tiden til at blogge lige meget hver uge, så ja.... Men nu er det altså nr. 100 :)

Sidder og ser Le Mans, og som mange nok ved, har der været et alvorligt uheld, hvor den danske kører Allan Simonsen desværre har mistet livet af de kvæstelser han pådrog sig... RIP Allan Simonsen.... Men ja, det er en farlig sport - selv om der heldigvis af og til er langt mellem uheldene med en sådan udgang... Det er trods alt hastigheder med op til 300 km/t de kommer kørende med (nogle gange endda hurtigere)...

Det er weekend, og jeg nyder det i stor stil... Det har været en hård uge på arbejde, fordi vores anden praktikant har været fraværende det meste af ugen, og der har været rigtig meget arbejde til os andre... Men hva, så er det jo godt en arbejdsuge "kun" er på 5 dage :)

Nå vil komme lidt videre med at skrive de breve jeg er i gang med :) Har 3 breve der skal skrives, så må hellere komme i gang :)



torsdag den 20. juni 2013

I need thunder....

Jeg er ikke typen der er den store fan af tordenvejr (det er dog blevet bedre de senere år), men alligevel ville jeg ønske det ville give et ordentligt knald, så luften kan blive renset... det er simpelthen ulideligt med den varme og enorme fugtighed der er i luften...

Har simpelthen knoklet nede på arbejde de sidste par dag (det kan fødderne bestemt oz godt mærke)... men det er skønt at have noget at stå op til hver morgen.... Og møder så mange hyggelige mennesker i løbet af dagen, så det er jo bare endnu en bonus :)

Tror jeg vil lave mig en kop lakridsthe inden jeg skal i seng :) Sov godt derude...

mandag den 17. juni 2013

Could use one more day of weekend....

Efter jeg er kommet i gang med at arbejde, så synes jeg virkelig at weekenderne flyver af sted... Har fri kl. 13 om fredagen, men er så bombet når jeg kommer hjem, at dagen hurtigt er væk, fordi jeg som regel falder i søvn på sofaen inden aftensmaden er indenbords...

I fredags var Bent og mig i Tyskland... vi prøvede at køre en tur i den tyske Fakta, og selv om vi ofte har hørt i fjernsynet at de priser de kører med dernede, ikke er lavere end i Fakta i Danmark, så kan jeg kun sige at det passer IKKE... det er meget billigere!!!!! Så der kører vi nok ned noget oftere :)

I fredags fik jeg for resten at vide at jeg fra 1/7 - 1/10 er ansat i løntilskud :) så fedt :o) det kommer til at give lidt ekstra i kassen hver måned... det er skønt!!!! Indtil videre er der tale om 3 måneder, men med gode muligheder for forlængelse eller evt fastansættelse... er så dejligt jeg endelig har lidt medvind på den front!!!

I lørdags kom min svigerfar over, og han kørte så hjem igår... Det er altid hyggeligt at have ham ovre... Vi var alle sammen hjemme ved mine forældre og spise lørdag aften... det er aldrig dårligt..ss

Nå nu vil jeg snart op under dynen og læse lidt inden det er godnat tid :)

tirsdag den 11. juni 2013

Fuld gang i mig....

Har forsømt bloggen lidt den sidste uge... I know... Men har bare haft travlt med arbejde, og så er der ikke meget energi til computer når jeg kommer hjem om aftenen... men jeg er i live endnu... :)

I weekenden var vi hjemme ved mine forældre fredag, hvor vi grillede og hyggede os max :) De beholdt så Jes til lørdag, hvor de kom ned til os og grillede... Om aftenen var vi nede ved Ballebro Strand, hvor hundene var ude og bade, og vi andre fik os et godt grin og en gammeldags is :)

Ellers er der bare blevet slappet af i weekenden... kan godt mærke at kroppen lige skal i gang igen efter at havde gået hjemme så mange år, men det er skønt, og mine kollegaer er super flinke, så håber da jeg kan fortsætte når min praktik slutter om 2,5 uge :)

Vil lige have vasket noget tøj så det kan blive klar inden sengetid :) skal nok prøve at se om ikke jeg kan få blogget lidt mere :)

søndag den 2. juni 2013

Det var så den weekend....

Det er allerede søndag, og dermed arbejdsdag igen imorgen... Synes den her weekend er gået ALT for stærkt... Fredag aften gik jeg tidligt i seng, og igår havde vi besøg af mine forældre stort set hele dagen... Derudover har vi haft håndværkere fra fredag middag og de kommer igen idag.. Vi er ved at få lavet vores skorsten, så det er et hamren og banken uden lige...

Idag har jeg ingen andre planer end at sidde lidt ved computeren og så ellers bare slappe af!!!!! Jeg er så træt som et helt alderdomshjem... Har sovet sådan ca 10,5 time siden igår, og er stadig så træt... Det er hårdt for kroppen at komme i gang med at arbejde igen :) og hvis jeg så bare fik løn for det, så var det noget andet, men får jo kun kontanthjælp (hvilket vil sige en timeløn på 65/48 kr brutto/netto... så ja, et eller andet sted er det sq lidt til grin, men håber bare det kan give mere i sidste ende :) men nu må vi se....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...