søndag den 29. september 2013

Bloggertræf sponsorgave fra Coolstuff

Til bloggertræffet fik vi også en sponsorgave fra Coolstuff.
 
Vi fik et par super seje sokker og et gavekort på 100 kr til deres hjemmeside. Og har da været inde og sidde og kigge lidt, og har da også en idé om hvad gavekortet skal bruges til.
 
 
 
Coolstuff kan i finde her: www.coolstuff.dk eller på https://www.facebook.com/CoolStuffDK
 
 
 

Sponsorgaver fra bloggertræffet

Til bloggertræffet d. 21. september, fik vi som bekendt en goodiebag med lækre sponsorgaver...

Vi fik bl.a en øjenmaske og en læbemaske fra CleanSkin.


 
Jeg havde aldrig hørt om firmaet inden, men selvfølgelig skulle produkterne da testes, når vi nu havde fået dem gratis. Og havde godt læst på nogle af de andre deltageres blogge at man følte sig lidt - ja som en klovn, når man fik maskerne på, og det havde de ikke helt uret i :)
 

Jeg prøvede dem en aften, hvor jeg alligevel lå syg på sofaen - tænkte at de nok kunne få mig til at slappe af :) og det virkede... jeg har tendens til at blive hurtigt tør under øjnene, da jeg har meget tendens til at få betændelse i øjnene, og bare én gangs brug af denne maske har hjulpet. Er blevet helt blød under øjnene, så det er helt klart en maske jeg godt kunne finde på at købe igen, den til øjnene.
 
 
Den maske til læberne syntes jeg i starten var VILDT underlig at have på, men da den så havde siddet på et par minutter, begyndte den at føles mere behagelig at have på. Den gjorde området omkring læberne meget blødt, hvilket er et resultat der er svært at opnå, da man jo normalt ikke smører læbepomade rundt i hele ansigtet. Selv et par dage efter test, havde jeg stadig ikke problemer med tørre læber, så kan helt klart anbefale denne maske til andre også.
 
Hvis nogen af jer skulle have lyst til at prøve disse masker, kan i finde dem her: www.cleanskin.dk eller på www.facebook.com/cleanskinDK

lørdag den 28. september 2013

I forkølelsens tegn

Ja så skete det endelig - jeg er som kvinde blevet ramt af den alt ødelæggende mandeinfluenza (i ved den hvor man som minimum er døden nær)... *ss*

Jeg har nu i nogle dage været totalt snottet og haft feber... Fik endda at vide af Bent forleden at selv om han elsker mig og synes jeg er smuk, så lignede jeg alligevel lort - TAK siger jeg så bare :)

Vil så gerne i gang med at teste alle de lækre ting vi fik i vores goodiebags i lørdags, men har simpelthen ikke haft energi til det, så det kommer stille og roligt når jeg har lidt flere kræfter :) og så kommer der nok en del indlæg fra mig - so be aware ;)

Bimmer er kommet galt af sted, så jeg ynker samtidig min lille vovse (uanset størrelse er han stadig mors lille vovse)... Han har revet/skåret sig på et eller andet nede i haven, så han har fået et sår ved det ene øje... og vi renser det hver dag, flere gange om dagen for at forhindre at der kommer betændelse i, så håber bare det snart heler igen :)

Nå, nu tror jeg jeg vil smutte igen, og så skal jeg nok se om jeg ikke kan skrive lidt mere i løbet af weekenden...

tirsdag den 24. september 2013

Lige et hurtigt indlæg....

Jeg har været lidt stille de sidste par dage... har lukkevagt på arbejde i denne uge, hvilket vil sige jeg ikke er hjemme før ved 18 tiden... og så er jeg blevet forkølet, hvilket også gør at jeg er lidt drænet for energi... Men regner stærkt med at begynde at jeg senest i weekenden, vil begynde at teste alle de lækre produkter vi fik i vores goodiebags i lørdags :)

I morgen går turen på sygehuset... så vil prøve at se om ikke jeg kan få blogget lidt mere i morgen :)

mandag den 23. september 2013

Bloggertræf challenge Dag 5


Ja, så er det sidste dag i challengen i denne omgang... Vi skal vise vores 3 favoritbilleder fra træffet... jeg fik ikke taget så mange billeder, så har valgt at bringe fællesbilledet som mit første favoritbillede.

 
 
2. billede er af GiZmo. Jeg havde givet hende en... ja Gizmo bamse, som hun lige skulle fotograferes med :)
 
 
 
Sidste billede jeg har valgt at bringe er af Cathrine :)
 
 


Dette var hvad jeg havde valgt at bringe i dag... håber på at se jer igen en anden gang :) det har været hyggeligt med denne lille challenge :)
 
 
 

søndag den 22. september 2013

Bloggertræf challenge Dag 4


I dag skal vi komme med et sneak peak af vores goodiebags... vil en anden dag komme med en liste over hvilke skønne ting, der var i...

I dag vil jeg komme med billede af hvad der var i :)


 
Som I kan se, var der en masse skønne produkter... Jeg klager i hvert fald ikke :) Skal nok en dag, hvor der er lidt bedre tid, komme med et mere detaljeret indlæg...

lørdag den 21. september 2013

Blloggertræf challenge Dag 3


I dag på 3. dag i denne challenge skal vi fortælle om hvordan dagen/træffet er gået...

Jeg synes det gik super godt. Jeg er rigtig glad for jeg tog med. Jeg lider jo af angst til tider, så det var lidt af en udfordring at tage med, men når det så er sagt, så har jeg ikke 2 sekunder fortrudt. Var hamrende nervøs under turen til Odense, men alle andre var super søde, så "sommerfuglene" forsvandt hurtigt.

Da vi først var blevet placeret ved bordene på Restaurant Asia, så gik snakken lystigt. Vi blev placeret ved 2 borde, men synes alligevel vi var gode til lige at snakke på tværs af bordene.

Efter vi havde spist, fået lækre Goodiebags og haft en lille sjov quiz, gik vi over i Rosengårdscenteret. Inden vi gik ind i selve centeret, bad vi lige en tilfældig forbipasserende dame pænt om at tage et fællesbillede af os :) og så gik vi på shoppingtur :)

Jeg kørte mod det sønderjyske igen ved 15:15 tiden, godt træt og med nogle fantastiske oplevelser i bagagen :)

Håber helt klart på at kunne bevare kontakten med de andre deltagere fremover, og håber der bliver arrangeret noget lignende en anden gang igen.

Tusind tak for en hyggelig dag piger <3

Og tak til GiZmo, Cathrine og Jeanette for at have brugt tid og kræfter på at arrangere det for os. I har virkelig gjort et super fedt stykke arbejde!!!!

fredag den 20. september 2013

Bloggertræf challenge Dag 2



Jeg skal i dag fortælle hvad jeg glæder mig mest til ved træffet...

Jeg glæder mig selvfølgelig til at møde nogle nye mennesker... Glæder mig til at overskride den grænse, det er for mig at tage med til sådan noget, med mennesker jeg aldrig har mødt...

Derudover glæder jeg mig til en dag med tøsehygge :) det er jo aldrig dårligt....

Tilbage er der kun at sige: GLÆDER MIG TIL AT MØDE JER I MORGEN TØSER!!!!!!!

torsdag den 19. september 2013

Bloggertræf Challenge Dag 1





Ja, nu er der efterhånden ikke mere end et par dage til jeg skal til bloggertræf i Odense med en masse skønne tøser... I den anledning er jeg med i denne lille challenge... Som I kan se, skal jeg starte med at præsentere mig selv... Ved der andetsteds på bloggen er en beskrivelse af hvem jeg er, men kommer alligevel med en her, så de andre deltagere kan se hvem det er de skal møde :)

Mit navn er Mette Doctor Lund. Jeg er bosiddende ca 8 km udenfor Aabenraa sammen med min mand Bent på 37, min (bonus)datter Jessica på 14 og vores 2 hunde Bimmer og Shang.

Jeg er født og opvokset i Kolding, men har gennem de sidste 7 år boet flere forskellige steder...

Jeg har ikke blogget i vildt mange år, og blogger ikke for andres skyld - kun for min egen... Der er ikke så mange der kender mig og min blog på nettet, da jeg ikke rigtig har så mange netvenner - endnu... Men det kan jo ændre sig :)

Fra 2006-2009 led jeg af tilbagevendende depressioner, og fik i 2009 også konstateret social angst, hvilket også har været medvirkende til, at jeg ikke rigtig har haft særlig meget lyst til at møde nye mennesker. Dette er dog ikke så stort et problem for mig længere.. Selvfølgelig er jeg stadig lidt nervøs når jeg skal stå overfor nogen jeg ikke kender, men lukker mig ikke inde, som jeg har gjort tidligere...

Jeg er uddannet kontorassistent, men har ikke arbejdet på kontor siden jeg blev fyret i 2007, på grund af en chef, som kørte mig psykisk ned.. Min længerevarende sygemelding kom dog først i 2008, hvor jeg for alvor gik ned med flaget...

I maj 2013 startede jeg i praktik i en genbrugsbutik i Padborg... Fra 1. juli blev det i stedet til løntilskud, og der skal jeg så være frem til i hvert fald 1. oktober... Et arbejde, der på mange måder ligger langt fra min kontoruddannelse, men som alligevel giver mig lidt den kundekontakt, som jeg trods alt har savnet en smule... Forskellen er dog, at jeg på kontor havde de sure og besværlige kunder i telefonen - her har jeg dem ansigt til ansigt... men det klarer jeg nu fint nok :) Har nogle enormt søde kollegaer, så det har gjort det lettere at komme i gang efter så mange år væk fra arbejdsmarkedet...

Jeg mødte min mand til en chatfest i Oktober 2007.. Dengang var han dog i forhold med en anden, så vi startede med at være venner... Med tiden fik vi dog flere og flere følelser for hinanden, så vi endte med at finde sammen i december 2007... Vi har så holdt et par pauser fra hinanden, men vi kunne ikke undvære hinanden, så vi har fundet sammen igen hver gang...

Vi blev så gift d. 11. august 2012, så har altså næsten lige kunne fejre 1 års bryllupsdag... Vi havde en god fest og fik bekræftet at vi vil leve sammen resten af livet (forhåbentligt) <3

Jeg er (bonus)mor til Jessica, som Bent har fra tidligere forhold. Jeg elsker den pige over alt på jorden, og da hun ikke er interesseret i nogen kontakt med sin rigtige mor, fungerer jeg som MOR for hende - med alt hvad det indebærer. Vi har et mor-datter forhold, og der er flere der har sagt de troede jeg var Jessicas rigtige mor. Vi har da også en adoptionssag kørende, som desværre trækker lidt ud. Men jeg har lovet Jessica at kæmpe for hende, og det agter jeg 100% at gøre.

Jeg er normalt glad og smilende, og der skal meget til virkelig at pisse mig af... Men er jeg først tosset, så er der heller ingen tvivl... Har en lang lunte, og folk får lov til at køre mig langt før jeg siger stop, men når jeg så siger stop, så mener jeg det også... Og så skal man ikke blive ved med at provokere... Jeg husker godt når det kommer til noget folk har sagt til mig, så selv efter flere år kan jeg godt smide en kommentar i hovedet på dem, om at de jo har sagt sådan og sådan, eller gjort det og det... Jeg vil ikke sige jeg tilgiver hurtigt, jo hvis jeg virkelig holder af personen der har såret mig, så er en lille undskyldning nok... Men har man gentagne gange behandlet mig dårligt, så skal man ikke regne med tilgivelse bare lige sådan... For så kommer den sq ikke!!! Men det er heldigvis få mennesker, hvor jeg kan sige jeg inderligt hader dem....

Jeg elsker at tage billeder - og kun på amatørplan... Bruger enormt meget tid på at lave 3d kort - det er en måde jeg kan slappe af på :)

Jeg er stor fan af reality TV, og også diverse serier... Går ofte tidligere i seng bare for lige at kunne se et enkelt afsnit af et eller andet, inden jeg skal sove...

Jeg er Familiemenneske med stort F, elsker at tilbringe tid med familien og bare hygge om dem...

Har spurgt min mand hvilke 5 ord der beskriver mig mest og svarene er: Loyal, kærlig, kreativ, hjælpsom, perfektionist.

Det var så lidt om mig... Glæder mig til at læse om alle I andre skønne piger, som jeg glæder mig til at møde på Lørdag.

Til de som er interesserede, kommer her en liste over de andre deltagere:
Jeanette Krohn Henriksen - http://jeasblanketanker.blogspot.dk/
Cathrine Autzen - Www.tiiner.dk
Anne-Mette Højbjerg - www.giz-blog.dk
Marie Brisson Samuelsen - http://laesehestendks.wordpress.com/
Randi Frederiksen - http://ilhja.dk...
Hejdi Norup - Www.hejdiii.bloggersdelight.dk
Anne Olander Poulsen - http://fuglsangforoven.blogspot.dk/
Camilla Josefine - www.camillajb.blogspot.dk
 Janni Iversen - http://gulde.dk/
Michelle Rimme - http://chelrimme.net


For en god ordens skyld skal nævnes, at jeg bevidst har undladt min egen blog i ovennævnte liste... det var lidt omsonst at skrive den med :)

onsdag den 18. september 2013

Sådan ca 3 dage tilbage...

Så er der kun små 3 dage tilbage til Bloggertræf... må nok indrømme, at jeg i starten var nervøs for at jeg ville ende med at melde fra til det pga min angst... men nu har jeg ingen intentioner om at melde fra.. Glæder mig mere og mere :)

Håber så meget jeg når at få mine nye briller i morgen... Kryds fingre alle sammen.... :)

Synes det har været et underligt vejr i dag.. solen har skinnet, og det har været varmt hele formiddagen og først på eftermiddagen... men nu her er det halvt om halvt overskyet og det er begyndt at blive køligt.. typisk det danske vejr!!!

Nu er der snart kun 3 måneder til juleaften... (I know det er lidt tidligt at tænke på det)... Vi er over halvvejs med julegaver, så det er bare skønt :) Håber bare folk bliver glade for det de får :) Nu skal vi bare have købt dem vi mangler, og så kan vi læne os tilbage og slappe af når juleræset starter for alle andre :)

Og så så jeg da lige, at Fast and Furious 6 snart udkommer... det er jo skønt :) den må jeg have købt...

tirsdag den 17. september 2013

Første giveaway jeg deltager i....

Nu måtte jeg hellere prøve at deltage i en giveaway :) har aldrig prøvet før, så måske der er lidt held ved det, når det er første gang :)

Det er min veninde GiZmo, der står for giveawayen, og den kan findes her:

http://www.giz-blog.dk/2013/09/autumn-giveaway-win-unique-earrings.html

Av mit hoved!!!

Har sovet elendigt i nat pga hovedpine.. og i dag er det bestemt ikke blevet bedre... Glæder mig så meget til at få de nye briller.. hvis jeg er heldig kommer de torsdag i denne uge, ellers kommer de i starten af næste uge.. Krydser fingre for at jeg når at få dem i denne her uge - ellers kan jeg nemlig først hente dem onsdag i næste uge da jeg har lukkevagt næste uge, undtagen onsdag hvor jeg har helt fri...

Kan godt mærke det hovedpine gør at jeg er mere træt og uoplagt... Det er jo selvfølgelig logisk nok... men kan bare ikke forene mig med, at jeg ikke kan holde til ret meget, uden at det føles som om hovedet eksploderer.

I går prøvede jeg for første gang nogensinde at sylte rødbeder... min mor har altid gjort det, men det er første gang jeg selv prøver... nu må vi se, om det er gode nok til at kunne spises :)

mandag den 16. september 2013

Første samtale i statsamtet klaret!!!

Var til møde i statsforvaltningen i dag.. Jessicas mor havde jo søgt samvær, så det skulle vi til møde om i dag... Det gik dog som vi havde regnet med... Der kan ikke fastsættes noget samvær... Vi har dog en anden sag, som vi skal have afsluttet først, før de kan færdigbehandle sagen 100%....

Og så er jeg fandme ved at være forkølet... Det har jeg bare slet ikke tid til... Der er ikke noget værre end at være forkølet... Øv altså!!!

Så er vi gået ind i den sidste uge inden bloggertræffet... Bliver spændende :) Skal nok blive hyggeligt - det er jeg sikker på :)

Vil smutte op og hente min dyne og putte lidt på sofaen.. God aften derude :)

lørdag den 14. september 2013

Nu med lidt efterår på bloggen....

Så kom der lige lidt mere årstidspassende "design" på bloggen... er ikke den store nørd når det kommer til at lave super fancy designs, så det bliver ikke det vilde, men det må jo også være udmærket :)

torsdag den 12. september 2013

Snart weekend....

Så er næstsidste arbejdsdag i denne uge overstået... i morgen hedder det 8:00-15:30 og så er det weekend...

Mandag skal jeg så oz møde senere, for der skal vi i statsamtet kl. 8:30... er spændt på hvordan det kommer til at gå... håber på det bedste, men man kan desværre aldrig vide sig sikker, når modparten er Jessicas mor...

Og tro det eller ej, så er vi sørme over halvvejs med vores julegaver... det er nu helt rart ikke at skulle stresse med det i sidste øjeblik... :)

onsdag den 11. september 2013

Nu med forklaring på hovedpinen

Måtte i går overgive mig og tage til optiker for at få lavet en synstest.... og det viste sig at det (højst sandsynligt) er i mine briller årsagen til min hovedpine skal findes.. Min styrke er nemlig for lav... Den er nu +2,25 og +2,50 og skal sættes op til +3,00 på begge øjne... så tror da pokker hovedpinen volder mig så store problemer!!!

Fik så også lige bestilt nye briller... så det kostede mig så knap 3000 kr at (forhåbentlig) få hovedpinen væk... det vil tiden vise når jeg får de nye briller... Og bliver seriøst snart skør af de konstante smerter...

I dag var jeg så lige ved lægen og få taget blodprøver.... og hun sagde at hvis ikke hovedpinen forsvandt når jeg får nye briller, så skal jeg have en tid, for så kan det være noget stress relateret... Mig stresset??? kan jeg nu ikke selv fornemme, men altså jeg har da godt nok meget om ørerne lige pt, så måske der kan være en smule rigtigt i det trods alt (Who knows)...

Kan godt mærke kroppen er ved at være lidt bombet efter at have indtaget så stor mængde smertestillende medicin den sidste uges tid... Er så træt, men kan alligevel ikke rigtig sove når jeg så først kommer ned og ligge, for så føles det seriøst som om hovedet eksploderer!!!

Nå, vil i gang med et par planlagte indlæg til næste måned...

tirsdag den 10. september 2013

Hovedpine!!!

Er seriøst ved at blive sindssyg... har nu i omkring en uges tid haft den vildeste hovedpine, tror det er migræne, men ingen af de ting der plejer at hjælpe mod migræne kan tage smerterne... Så har bestemt mig for at tage ind og få taget en synstest, når der lige er tid til det... Det kan jo være det er brillerne der ikke er stærke nok - ikke mindst når jeg bliver ved med at have ondt....

I går startede jeg jo på arbejde igen efter ferien.. og nøj det var hårdt at komme i gang igen, havde jo helt vænnet mig til at have ferie... *ss*

Startede jo så oz op med en lukkevagt (9:15-17:15), og så skulle jeg lige handle inden jeg kørte hjem, så klokken var jo næsten 18 inden jeg var hjemme og kunne slappe af...

Fik så oz lige bagt en portion brunkager i går... så i går aftes duftede hele huset så dejligt af jul... ja ved godt jeg er tidligt på den, men nu er NFL startet, og så plejer Jessica og mig altså at lave brunkager, så vi under den tidlige søndagskamp kan guffe popcorn og brunkager (ja mig og traditioner - I know)!!!!

Nu er det allerede næste uge jeg skal til Bloggertræf.. og er ved at være nervøs... Er begyndt at tænke "hvad nu hvis de andre ikke kan lide mig og ikke gider snakke med mig", hvad nu hvis de synes jeg er kedelig" og sådan nogle ting... Ved godt man ikke kan lide alle mennesker, men er nervøs for at komme til at sidde "alene".... Hvis i forstår??? Men glæder mig jo samtidig også rigtig meget...

Overvejer måske snart at lave lidt om på bloggen.... men indtil videre er det blevet ved tanken....

torsdag den 5. september 2013

Så kom solen igen....

Det har da bare været skønt vejr i dag... dog ha det blæst helt vildt hernede i dag, så vi har ikke kunne nyde solen ret meget... Men vi har da fået vasket og tørret en del tøj, så lidt har vi da fået ud af det :)

Om små 3 uger skal min mor på weekendtur med sin mor og sine søstre, så der skal vi hjem til min far og bror og spise :) vi skulle så lave maden, da min far gerne vil have farserede porrer, så i går aftes stod jeg og lavede farserede porrer (27 stk), så nu er de lagt i fryseren :)

I dag har vi så været ude i haven og plukke mirabeller, tomater og brombær... så nu skal der laves mirabelle marmelade... har aldrig prøvet det før, men det skal nok blive spiseligt...

Nu er der jo heller ikke mere end knap 14 dage til bloggertræffet... puha, kan godt mærke sommerfuglene i maven... det hjælper dog lidt på det, at jeg har skrevet med nogle af de andre deltagere på twitter....

Så er det allerede på mandag det er arbejdsdag igen... synes de sidste halvanden uges tid er gået ALT for hurtigt... og føler slet ikke det allerede er næsten 3 ugers ferie, der er gået...

mandag den 2. september 2013

Nogle af mine eBay ønsker....


 
Disse to figurer er bare nogle af dem, jeg sidder og kigger på på eBay... der er mange andre og hver eneste af dem ville pynte på min reol :)

Travlt....

Som overskriften siger, så har jeg så meget at se til de her dage.... Vil ikke rigtig sige så meget om det endnu, men bare sige at der er nok at se til....

I lørdags havde vi besøg af mine forældre, og det var super hyggeligt... det er altid dejligt når de er på besøg... Jeg er tæt knyttet til mine forældre, så det kan indimellem godt være lidt hårdt at bo så langt fra dem... Men kan jo være det ændrer sig med tiden... who knows....

Sidder og kigger "Little Things mean a lot" figurer på Ebay... der er så mange jeg så gerne vil have... Bent har jo givet mig nogen af dem, så jeg ønsker mig jo bare endnu flere :) De er så søde og super flotte :)

Nu hvor jeg sidder og skriver med nogle af de andre bloggertræf deltagere på twitter og fb, så må jeg nok indrømme at jeg glæder mig endnu mere til at møde dem irl.. de virker super søde, så det kan jo kun blive rigtig godt :) og måske der kunne komme nogle rigtig gode venskaber ud af det - man kan jo aldrig vide :)

Forsinket bryllupsdagsgave fra mine forældre...

Mine forældre var på ferie da vi havde 1 års bryllupsdag, så forleden dag fik vi denne smukke blomst af dem...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...