torsdag den 30. oktober 2014

BlogChallenge 30. Oktober


Jeg kan ikke lide:


  • folk der lyver og bagtaler mig
  • stegt lever
  • falske mennesker
  • at køre bil i snevejr
  • sushi
  • at vaske gulve (af samme årsag er det som regel Bent, som gør det herhjemme)
  • rødvin
  • øl

Så skal der buzzes igen

Så er Buzzador pakken med Knorr Bouillon i hus :-)

Nu skal der laves god mad :-)

onsdag den 29. oktober 2014

Endelig fri for hovedpine...

Vågnede i morges med den vildeste hovedpine... det sad lige over højre øje, og efter en times tid måtte jeg overgive mig og gå i seng igen... Sov så indtil klokken var næsten 13:15... ganske vist stadig med hovedpine, men efter 4 panodil er jeg nu næsten hovedpinefri...

Har tyvstartet lidt på juleoppyntningen i dag... ja ja, jeg VED godt det er tidligt... men har altså hængt en lyskæde op ude på udhænget ude ved terrassen... vi har to lamper hængende derude, men den ene hænger lige ved soveværelsesvinduet, så når de er tændt om aftenen, kan det godt være lidt svært at falde i søvn indimellem... så nu tyvstartede jeg lidt med juletingene :) og der er jo altså også kun små 3 ugers tid til mange andre begynder at pynte, så jeg mente altså ikke der skete noget :)

I går var der Jeff Dunham i fjernsynet... og jeg elsker simpelthen hans shows... så det måtte vi jo lige se, da vi havde været ude og gå med Bimmer og Shang... Og bagefter satte vi Ørkenens Sønner på... Jeg elsker simpelthen at se Mick Øgendahl, Ørkenens Sønner, Uffe Holm, Jeff Dunham osv. Faldt så godt nok i søvn på sofaen, men sådan er det jo bare..

Er en af de mange, som lider af vinterdepressioner, så jeg er sindssyg træt nærmest døgnet rundt.. og det er uanset om jeg sover 4 eller 12 timer... Lidt belastende, men har lært at leve med det...

I aften står den bare på hygge og afslapning... menuen er Cheese-barbeque pølser og Pomfritter, så det er dejlig nemt :)

BlogChallenge 29. Oktober


Halloween kostume:

Nu er jeg ikke den, der går op i udklædninger... rent faktisk bryder jeg mig ikke om at skulle klæde mig ud til noget, jeg ikke er...

Derfor er jeg heller ikke den, der går mest op i halloween kostumer, nu skal jeg så heller ikke til nogen fester eller noget, hvor udklædning er påkrævet... så det er jo meget heldigt :)


Nogle af de hurtige...

Så er det atter tid til jeg vil komme med nogle af de hurtige:

  • Familiefødselsdagen for Bent gik rigtig godt. God mad og godt selskab er aldrig dårligt. 
  • Bent og mig skal måske en tur til København en gang i december - skal over og se Jul i Tivoli.
  • Har snart i en uge haft ufattelig mange smerter i lænden.
  • Skal til Tyskland på fredag.
  • Jeg er blevet færdig med at lave alle julekortene, der skal sendes i år. 
  • Mandag i sidste uge, var det 7 år siden Bent og jeg lærte hinanden at kende.
  • Jeg er selv lidt stolt af, at jeg har fået blogget så meget i oktober.
  • Jeg glæder mig til at få overstået de sidste julegaver (nogle af dem skal bestilles på nettet, så de kræver lige lidt mere).
  • Sidder lige nu med den vildeste hovedpine, som jeg håber forsvinder meget snart. 
  • Jeg er i gang med at sy en juleløber... er spændt på om jeg når at blive færdig :)
  • Jeg glæder mig så meget, til at jeg kan tillade mig at begynde at pynte op til jul...
  • Jeg har nogle dage været i gang med at omdøbe billeder på min eksterne harddisk, men mangler stadig mange synes jeg...
  • Jeg vil gerne snart en tur i Ikea.

tirsdag den 28. oktober 2014

BlogChallenge 28. Oktober


En stor drøm:

Jeg har ikke vildt mange store drømme (er realist og prøver ikke at leve i en drømmeverden for ikke at blive skuffet), men et par enkelte dagdrømme kan man jo godt have alligevel :)


  • Et af mine største ønsker er at blive mor, men det strider desværre lidt mod, hvad min krop vil være med til, så det kan ende med at det er en af de drømme der bliver ved med at forblive en drøm. 
  • Jeg vil gerne vinde den store gevinst i enten Lotto eller Eurojackpot.... jeg er ikke typen, der spiller hver uge, men indimellem spiller vi da... Det er dog aldrig blevet til mere end max 500 kr, og det skal man sq vinde ret ofte, hvis man skal gøre sig nogen forhåbninger om at blive millionær :) 
  • Jeg vil gerne til USA igen.
Det var så nogle af mine drømme... som sagt ikke noget helt vildt, og der er da en mikroskopisk chance for at de kan gå i opfyldelse.. hvis jeg er rigtig heldig :)

mandag den 27. oktober 2014

Vintertid

Natten til i går, gik vi jo som bekendt officielt ind i vintertiden... uret skulle sættes en time tilbage, og det bliver tidligere mørkt om aftenen... med andre ord... det er ikke super fedt når man har tendens til at få vinterdepressioner...

Men men men, der er nu også meget hyggeligt ved denne årstid... det er så hyggeligt at sidde og hygge med en masse levende lys om aftenen..

Og så er der jo heller ikke længe til det er december... Glæder mig til at komme i gang med at pynte op, men det er nu lige tidligt nok endnu... Vi skulle gerne lige i hvertfald 3 uger længere hen inden jeg begynder med noget som helst julepynt herhjemme... eller har jo allerede mine 2 elge/rensdyr, som jeg fik af Bent for en uge siden :) de står altså allerede i stuen :)

Fik forleden skrevet mit julegæsteindlæg til GiZmo, så nu venter jeg bare på det bliver december så jeg kan se det samt alle de andre julegæsteindlæg, hun offentliggør på sin blog :)

Tror jeg vil lægge mig lidt.. ryggen driller stadig, så kan ikke holde til at sidde op for lang tid af gangen... og det der med at ringe til lægen, ja det er jeg altså ikke for god til :)

Håber I har en rigtig god aften derude :)

BlogChallenge 27. Oktober




søndag den 26. oktober 2014

BlogChallenge 26. oktober

Anbefal en webshop:

Nu er jeg ikke den, der handler vildt mange steder på nettet... mine netindkøb er primært begrænset til sider, hvor jeg kan købe diverse ting til mine kort...

Derudover er der selvfølgelig også Ebay, hvor jeg har handlet enormt mange gaver i år :)

Har på Ebay købt både julegaver og diverse andre gaver.. Har ikke handlet så meget til mig selv derinde endnu, nok mest af den simple grund, at jeg har ment, det var vigtigere at give både Bent og min bror nogle gaver, som de virkelig ønsker sig, og som man ikke bare lige finder i butikker her i Danmark.

Men jeg bruger mange timer på at surfe rundt på Ebay og kigge efter ting, som jeg godt kunne tænke mig :)

lørdag den 25. oktober 2014

BlogChallenge 25. oktober


Hyggestemning for mig: 

Hyggestemning for mig, involverer en pokkers masse levende lys.. jeg elsker at ligge på sofaen og se en god film, mens der er levende lys tændt over hele huset... 

Vi har mange fyrfadsstager stående over hele huset, og det er ganske vist ikke hver dag de alle er tændt, men vi hygger da alligevel :) Og de giver jo samtidig en god varme :)

fredag den 24. oktober 2014

Fredag igen

Endnu en uge er ved at være omme...

Det er fredag igen, og en weekend med masser af sport, dans og "Knæk Cancer" er på programmet... og det passer jo fint at der er masser af godt TV, når vejret er gråt og trist.. og samtidig bøvler jeg med kraftige rygsmerter, så det er jo bare træls.

I går brugte jeg det meste af dagen på at lave julekort, så nu er der indtil videre lavet 62 julekort, som bare venter på at blive skrevet... skal både skrive mine egne plus mine forældres, så der bliver nok at gå i gang med :) men det plejer jeg nu også at gøre, så jeg er jo vant til det :)

Lægger billeder af mine julekort ind i galleriet i løbet af weekenden, ved ikke lige helt hvornår, men det skal nok blive gjort :)

BlogChallenge 24. Oktober


Fortæl en joke

En af de sjofle...

Lille Per kommer ind til sin far.
"Far, hvad er det mor har mellem benene?"
"Det er Edens Have min dreng", svarer faren.
"Hvad har du så mellem benene far" spørge lille Per så.
"Det er nøglen til Edens Have min dreng".
Lille Per kigger lidt på sin far og siger så: "Så synes jeg du skal få skiftet låsen til Edens Have ud, for naboen har en ekstra nøgle" :)

God fredag til jer alle :)

BlogChallenge 23. OKtober


Kan se at mit  indlæg fra i går aldrig blev udgivet, så det kommer da bare i dag så :)

En hilsen:

Kære læsere.

Her er en lille hilsen fra mig, håber I nyder at det snart er weekend.

Knus Mette

onsdag den 22. oktober 2014

BlogChallenge 22. Oktober


Om natten...

Jeg ville egentlig gerne sige, at jeg sover om natten... men desværre er det ikke 100% tilfældet for tiden... Alt det her med Jessica har til en hvis grad ødelagt både min og Bents natterytme... og det har gjort at vi tit ligger vågne det meste af natten...

Ikke at jeg er mere aktiv om natten, for det er bestemt ikke tilfældet... det eneste der er aktivt hos mig om natten er satme da mine tanker :) 



tirsdag den 21. oktober 2014

BlogChallenge 21. oktober


Noget orange

I NFL (Amerikansk fodbold) er et af mine favorithold Denver Broncos, så sådan en trøje her er jeg da selvfølgelig i besiddelse af :) Og den passer jo fint til noget orange.



mandag den 20. oktober 2014

7 år

I dag er det 7 år siden jeg tog til chatfest med en flok skøre og skønne mennesker fra Kom og Vind. Som bekendt, var det jo til selvsamme chatfest, jeg mødte Bent første gang :) Så Bent og mig har altså kendt hinanden 7 år i dag :)

Vi begyndte dog først at komme sammen i december 2007, så det er snart 7 år siden :)

Bent synes dog at jeg skulle forkæles lidt i dag, så mens jeg sad ovenpå og lavede julekort, gik han over og købte en gave til mig:

Fik disse to rigtig søde rensdyr, og selv om det ikke er jul endnu, så er de altså stillet frem i stuen :)

Fik også disse 2 blomster... har gået og kigget på dem igennem noget tid, og nu syntes Bent så at jeg skulle have dem :)



søndag den 19. oktober 2014

BlogChallenge 19. oktober


Lige stået op...

Fik ikke lige taget et billede da jeg stod op i morges, så jeg "snyder" lidt og viser et billede fra sidste sommer... 

Jeg skeler når jeg er træt og ingen briller har på - det er jeg udmærket klar over. 




Mit livs kærlighed

Der kan vist ikke herske nogen tvivl om hvem mit livs kærlighed er... Nemlig manden jeg deler seng og efternavn med...

Her får I lige et billede af os, taget i går :)



Jeg er træt

I dag er det bare en af de dage, hvor jeg har allermest lyst til bare at blive under dynen... jeg er så træt...

Vi holdt fødselsdag for Bent i går, og det var super hyggeligt... Det plejer det nu også at være når familien er samlet...

Vi startede allerede da vi stod op i går med at begynde at gøre det hele klar... Vi har nærmest en tradition med at når VI holder fødselsdage for familien, så er der følgende mad på menuen:

  • Sild (igår 3 forskellige slags)
  • Hjemmelavet tunmousse
  • Små lune frikadeller 
  • Lunt medister
  • Hjemmelavet kartoffelsalat
  • Hjemmelavet hønsesalat
  • Lun leverpostej med bacon og champignon
  • Æg, tomat og rejer
  • Salat
  • Flûtes
  • Rugbrød
  • Rødkål
Igår havde vi derudover også stegt noget torskerogn, som vi også fik til. Så I kan godt se, der er noget at få ordnet...

Til dessert fik vi så kiks med ost, og det vakte bestemt også jubel. 

Men vi nåede da det hele inden gæsterne ankom... 

Så nu er Bent blevet fejret, og vi kan slappe lidt af :) Det næste store er når vi skal holde juleaften, men der er jo så lige lidt tid endnu :)

Her får I lige lidt billeder fra forberedelserne i går:
Køkkenbordet inden vi rigtig gik i gang

Så er vi i gang

Havde selv bagt flûtes

Jeg havde også lige lyst til at bage nogle cupcakes... Det blev til regnbuecupcakes med blå karameldej, brun lakridsdej og gul appelsindej. De blev ret gode skal jeg lige hilse og sige :)

Bordet i stuen

Vi er i gang med at sætte på bordet

Lækker mad

Der mangler intet når vi holder fødselsdag.

lørdag den 18. oktober 2014

BlogChallenge 18. Oktober


Fortæl en uhyggelig historie... 

Uha, jeg har oplevet mange uhyggelige ting...

En af de mere uhyggelige eller måske nærmere rigtig spooky ting jeg har oplevet, oplevede jeg sidste efterår da vi boede nede i Varnæs.

Bent og jeg sad en aften og så noget i fjernsynet. Vi havde en lampe stående ovenpå vores reolsystem i stuen, og pludselig bevægede lampeskærmen sig, så den stod helt skævt.

Både Bent og jeg kiggede hen på lampen, men det blæste på ingen måder inde i stuen, så der var ikke noget der kunne have forårsaget det. Sådan lidt for sjov, sagde jeg så: "Hvis i alligevel leger, kan I så ikke lige sætte lampeskærmen tilbage til sådan som den stod før", og hvad sket der så?? Jo lampeskærmen rettede sig tilbage igen.

Jeg har altid troet på ånder og overnaturlige kræfter, så jeg er ikke i tvivl om at der var noget til stede dernede. Kunne mærke tilstedeværelsen af noget gentagne gange.

Da vi flyttede, hjalp min lillebror med at flytte, og på et tidspunkt, hvor vi er nede efter et læs snakkede vi om overnaturlige ting, og min lillebror troede ikke rigtig på det. Jeg sagde så højt om ikke den eller de, som var der, kunne få lampen til at svinge og så begyndte lampen at svinge fra side til side. Min lillebror så så sjov ud i hovedet. Og jeg bad dem så stoppe lampen, og det gjorde de så. Siden har min lillebror ikke tvivlet :)

fredag den 17. oktober 2014

Nogle af de hurtige

Efter at Jeanette tidligere lavede "Et par af de hurtige" indlæg, vil jeg gøre hende kunsten efter... Så her kommer også lige et af "De hurtige" indlæg fra mig :)

  1. Vi skal holde familiefødselsdag i morgen. 
  2. Har fået hele huset rengjort de sidste par dage.
  3. Jeg er kommet godt i gang med at lave julekort. 
  4. Vi skal have kålpølser, grønlangkål og brune kartofler til aften i dag. 
  5. Der kommer Vild med Dans i aften. 
  6. Har fået pakket alle de julegaver ind, som vi allerede har fået købt. 
  7. Jeg glæder mig til at skulle have tunmousse i morgen.
  8. Vi har fået gået nogle gode lange ture med vovserne  de sidste par aftener. 
  9. Mit hold (New York Islanders) spiller forrygende i NHL (den amerikanske ishockeyliga).
  10. Har bagt brunkager i dag. 
  11. Jeg er i grunden godt tilfreds med tilværelsen for tiden. 
  12. Sidder og kigger på (og har lyst til at spise) en pakke Orangegrene, som skal gemmes til i morgen.
  13. Det skrider fremad med min julekalender. 

BlogChallenge 17. Oktober


Kys

 
 

torsdag den 16. oktober 2014

Endelig afslapning

Har lige smidt mig på sofaen og nu står den på 100% afslapning...

Har haft en ret så hektisk dag, hvor der er blevet udrettet en helveds masse :) Vi har fået tørret støv af i hele huset, der er vasket gulve, badeværelset er gjort rent, der er vasket tøj, fik handlet fødselsdagsgave til min faster, vi var til fødselsdagsspisning ved min faster og hundene har været ude og gå en god lang tur her til aften, da vi kom hjem... Så jeg er TRÆT nu :)

Vågnede kl. 8 i morges og kunne selvfølgelig ikke sove mere, så jeg stod op og smed mig på sofaen og så nogle serier :)

Da jeg så ikke gad se mere gik jeg i gang med at skære lidt til julekort, og et par kravlenisser blev det da også til. Og kom så i gang med at tørre støv af inden Bent kom op (han bøvler meget med søvnen endnu, så han får lov til at sove lidt længere).... Og så gik det ellers bare derudaf resten af dagen...

Så nu skal den ikke stå på noget som helst andet end afslapning resten af aftenen... Imorgen og lørdag venter nogle travle dage... i morgen skal vi gøre en masse klar til Bents fødselsdag på lørdag... vi skal have ordnet noget af maden klar, samt have støvsuget, slået græs og have dækket bord.. Lørdag er der også run på fra morgenstunden, men så kan vi til gengæld også bare slappe af fra søndag :) Det glæder jeg rigtig meget til kan jeg godt sige jer :)

Hvis jeg får tid i løbet af søndag, så regner jeg med jeg lige skal have kigget på lidt til et par gæsteindlæg på nogle af de blogs jeg følger :) og hvis jeg ikke når det fredag, så når jeg det nok i løbet af næste uge :)

BlogChallenge 16. oktober


Oktober goodies....

Well.... Oktober goodies... tjah...

Ved ikke rigtig, hvad jeg forbinder sådan helt nøjagtigt med Oktober goodies.... Men det må være noget efterårsagtigt..

Jeg elsker at kastanjerne er begyndt at falde ned fra træerne... Når jeg går aftentur med hundene passerer vi ofte kastanjetræer, og jeg synes det er så hyggeligt at se både kastanjer og de tomme skaller ligge på jorden..

Jeg elsker at gå ture og kigge på alle de flotte blade, der ligger på jorden.. De knaser så dejligt når man går på bladene :)

En af de bedste ting ved Oktober er også græskarene, som dukker op i alle afskygninger :) jeg har i år ikke selv lavet noget græskarhoved, og er da heller ikke sikker på jeg når det, men nu må vi se :) der er mange her i byen der har dem stående ude ved vejen, og det er da hyggeligt at gå forbi og kigge på dem :)

onsdag den 15. oktober 2014

10 ting jeg glæder mig til


Som overskriften siger, så vil jeg fortælle 10 ting jeg glæder mig til:

  1. Jeg glæder mig til at vi skal holde familiefødselsdag for Bent på lørdag. 
  2. Jeg glæder mig til at se, hvad Bent har bestilt til mig i julegave (jeg er kun meget lidt nysgerrig).
  3. Jeg glæder mig til, at vi skal holde både juleaften og nytårsaften her hos os i år. 
  4. Jeg glæder mig til, at mine forældre skal have deres julegaver i år. Nogle af de gaver, de får i år er nogle meget personlige gaver.
  5. Jeg glæder mig til, at sagen mod Jessica og hendes mor er afsluttet i retten. 
  6. Jeg glæder mig til, at jeg finder ind i en mere stabil soverytme igen. 
  7. Jeg glæder mig til 1. december
  8. Jeg glæder mig til at nyde haven igen næste år. 
  9. Jeg glæder mig til at skulle gøre hele hytten juleklar. 
  10. Jeg glæder mig til at få min hjemmelavede tunmousse på lørdag :) 

tirsdag den 14. oktober 2014

BlogChallenge 14. oktober


Dødningehoveder. 

Jeg er ikke den helt store fan af dødningehoveder... synes det er lidt for makabert til mig... men hver sin smag...

Jeg har atter i dag valgt at ty til Google for at finde et billede... Nu er jeg jo stor NFL fan, dog holder jeg ikke med dette hold, hvis logo jeg har valgt at vise...


Logoet tilhører Tampa Bay Buccaneers, hvilket er mandens absolutte yndlingshold :) 

Danske Bloggere samler ind til kampen mod kræft


Præcis ligesom de foregående år, er der igen i år indsamling til "Knæk Cancer", og i år vil en gruppe af Danske Bloggere være med og sammen støtte indsamlingen og opfordre alle andre til at gøre det samme. Selve "Knæk Cancer" kampagnen starter først i uge 43, men vi tuvstarter lidt. 

Jeg blev spurgt af Jeanette om ikke jeg ville være med. Og selvfølgelig vil jeg da det.

Jeg skal ærligt indrømme at jeg normalt ikke støtter alverdens indsamlinger til at hjælpe børn i diverse lande, for jeg tvivler på at særlig meget af det indsamlede beløb rent faktisk går til at hjælpe de udsatte børn.. 

Men når det kommer til indsamlinger til Kræftens Bekæmpelse, så støtter jeg HVERT år. I 2005 fik min mor konstateret endetarmskræft. Hun blev opereret og overlevede. Hun lever i dag med en stomi, men pyt med det - alternativet ville jo have været at vi skulle leve uden hende. 

Jeg skal helt sikkert støtte indsamlingen igen i år. Og jeg håber at mange andre vil gøre det samme. 

I kan læse mere om indsamlingen her

OG TIL SIDST, SKULLE I HAVE LYST TIL AT STØTTE SÅ SEND EN SMS MED TEKSTEN: KC 10329 TIL 1277. ELLER TJEK DENNE SIDE

Lad os stå sammen og kæmpe for at finde en kur, så ingen længere skal dø af denne skrækkelige sygdom. Vent ikke til du selv eller en af dine nærmeste bliver ramt, men støt NU. 



mandag den 13. oktober 2014

BlogChallenge 13. Oktober


Lav noget vildt...

Øh, denne tror jeg lige jeg springer let og elegant henover... er absolut ikke i stand til at lave ret meget vildt i dag pga min tand og tanken om tandlægen i morgen...

og så er jeg i øvrigt ikke rigtig klar over, hvad jeg ville skulle vise i dag :)

Håber I bærer lidt over med mig :)

Ingen vej udenom...

Nogle af jer ved nok, at jeg er forfærdelig tandlægeskræk... det er så slemt at jeg er syg flere dage inden, hvis jeg ved jeg skal af sted...

Jeg har en fyldning, som skal skiftes ud, men pga tandlægeskrækken har jeg trukket det lidt... Men nu er der ingen vej tilbage... I morgen skal jeg til tandlæge... jeg var nemlig så uheldig at knække et stykke af en tand i weekenden, og det har efterladt en spids så skarp, at den skærer ind i tungen på mig... så nu skal jeg først have lavet overslag på hvad det vil koste, og så sende det til kommunen (man kan jo få tilskud når man er på kontanthjælp) og så må vi se om de godkender det, så jeg kan få lavet tanden ordentligt.

Men nu kan jeg så gå og være dårlig indtil det er overstået... Hader virkelig at jeg skal til tandlæge, og hader at det er så dyrt... Ville meget hellere have skatten sat en smule op, og så til gengæld kunne komme gratis til tandlæge...


søndag den 12. oktober 2014

BlogChallenge 12. oktober


Tæt på



Jeg har en lyserød orkidé, som simpelthen blomstrer som jeg ved ikke hvad... der kommer minimum 6 blomster på 3-4 gange om året... Og den synes jeg lige jeg ville fotografere til dagens indlæg :)

lørdag den 11. oktober 2014

BlogChallenge 11. Oktober


Græskar

Græskar... ja, græskar forbindes i langt de fleste tilfælde med Halloween, og jeg skal da være ærlig og sige at det også er det første jeg tænker på, når jeg tænker på ordet Græskar...

Jeg tænker på græskar skåret ud i diverse ansigter og med lys i...

Har været på google og søge efter et par billeder af græskar, og jeg har valgt disse ud:



fredag den 10. oktober 2014

Afslutning på en god uge...

Denne uge har været en af de bedre igennem længere tid... Vi fik det sidste malet på huset og så har den ellers bare stået på hygge...

I onsdags var der Girls Night Out her i Vamdrup... det var en tøseaften med spisning, foredrag og modeshow oppe i hallen... Billetterne kostede 150 kr, og mor og mig havde aftalt at vi ville prøve og med i år, for at se hvad det var for noget... Og det var faktisk rigtig hyggeligt :) så det er bestemt ikke sidste gang vi har været med til det :)

I onsdags prøvede jeg også at lave berlinere for første gang nogensinde... synes de er dyre, hvis man skal ud og købe dem ved bagerne, så vi måtte da selv prøve at lave dem :) og de blev faktisk rigtig gode :) Så det er nok ikke sidste gang jeg gør det :)




I går havde Bent fødselsdag, og selv om det ikke blev fejret helt vildt, så blev han alligevel fejret... jeg var ved bageren efter rundstykker i går morges, og dækkede bord til han stod op... I går aftes var min far og min lillebror herude og spise og få kaffe... min mor er på weekendtur denne weekend, så derfor var hun ikke med :) Men vi andre hyggede os... Næste weekend (d. 18.) skal vi så holde familiefødselsdag. 




BlogChallenge 10. Oktober


På hylden



Har en hylde dedikeret til minder fra vores bryllup... den indeholder: Fotoalbum, DVD, tørret brudebuket, to bryllupsfigurer, nogle ring-dekorationer som lå rundt på bordene, to billedrammer med billeder fra dagen, en Joey Moe cd med autograf (indeholdende sangen "Gadedreng", som Bent havde valgt at få spillet for mig til festen da den kunne være skrevet om ham), vores gæstebog og sæbeboblefigurer formet som bryllupskager. 

Det er vores "mindehylde" og den betyder rigtig meget for mig. 


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...