søndag den 31. maj 2015

Endnu en weekend overstået

Det er endnu en gang blevet søndag aften... vi sidder og ser Champions League håndbold og kigger ud på regnen der siler ned udenfor... 

I morgen starter juni måned og det skulle dermed blive sommer.... men det er nu ikke sommer vejret har båret præg af de sidste ugers tid... Men nu har de kære metrologer fra DMI jo lovet at sommeren kommer fra midt i næste uge... men om det så holder stik, det vil tiden jo vise :) Man har da lov at håbe :) 

I fredags var der Smagens Dag herude... Det var dagen, hvor årets Vamdrup vin blev præsenteret og byen bugnede med små boder med smagsprøver og butikkerne havde gode tilbud.. Og som kronen på værket gav Fede Finn og Funny Boys koncert på torvet kl. 21... Selv om det regnede, så var Handelsforeningen godt tilfreds med antallet af mennesker i gaderne.. Så nu er vi "varmet op" til der skal være Crazy Hours i august. 

Mine forældre var herude og var med os til Smagens Dag, og så sov de herude til i går... Da vi havde været nede og høre Fede Finn, mente min lillebror at han skulle slå Bent og jeg i et spil "røvhul".. men det lykkedes ham nu ikke - vi vandt mere eller mindre lige meget alle 3, men hyggeligt var det nu alligevel :)

I går var Bent, min mor og jeg så på vores månedlige tur til Tyskland... vi fik købt nogle af tingene til Bents fødselsdag, som vi holder i løbet af sommeren... så vi er efterhånden ved at være godt med :) 

Nå, tror jeg vil stoppe inden der kommer DM håndbold, hvor KIF Kolding-København jo skal spille mod Skjern... KIF vandt den første finale, så jeg håber de kan holde fast i føringen også i dag, så "vi" kan vinde :) 

torsdag den 28. maj 2015

Afslapning i det lille hjem

Bent er i Kolding i dag, så jeg ville da udnytte lejligheden og få blogget lidt... eller i hvert fald prøve at få blogget lidt... så må vi se, hvor meget det bliver til :) 

Jeg ligger dog lige på sofaen og ser lidt Matador :) hovedet er ikke helt i top i dag, så jeg prøver at koble lidt af og se om det hjælper... 

Jeg er bagud med at læse blogs, men det er der jo ikke noget at gøre ved... man kan jo ikke nå det hele... men jeg prøver sådan stille og roligt at indhente noget af det forsømte... 

Vi er jo også i gang med at arrangere Bents 40 års fødselsdag, så det går der også lidt tid med, men det går da fremad... der er en del, der skal være styr på, så jeg har den ene liste efter den anden liggende rundt omkring... er nødt til at have papirer liggende flere steder, ellers glemmer jeg tingene når jeg lige har dem i hovedet... 

Så er der da også udskrevet valg i Danmark... nu står de næste 3 uger på valgkamp, inden krydset skal sættes d. 18. juni... jeg ved godt, hvad jeg stemmer... Gør du??

 

onsdag den 27. maj 2015

Håber der snart sker noget...

Med min overkrift hentyder jeg til, at jeg snart håber der sker noget i min erstatningssag... synes snart jeg er træt af at vente på, at hans forsikring tager sig sammen og anerkender, at er erstatningspligtige... 

Jeg ved godt det kan tage ualmindelig lang tid, men derfor kan man jo godt alligevel håbe de snart tager sig sammen...

Jeg har fået svar på min nerveledningsundersøgelse samt den seneste MR-scanning, og  begge så helt normale ud, men det gør sgu ikke jeg har det bedre... tager ikke rigtig nogen piller længere, for jeg vil gerne lige vende med lægen, hvad der skal ske... for gider ikke bare tage en masse medicin for at tage det... vil ikke risikere at blive afhængig af det skidt.

Lige for tiden er jeg ekstremt træt, og det er ikke unormalt, at jeg er i seng før kl. 23 om aftenen.. nogle dage sover jeg mellem 16 og 18 timer, hvilket ABSOLUT IKKE plejer at ligne mig.. men bare jeg sætter mig i sofaen kan jeg sove... ved godt det er en del af det med hjernerystelsen, men alligevel... 

Men nu må vi se, skal da heldigvis til læge i næste uge, så må vi se om hun kan hjælpe mig på en eller anden måde... kan også mærke min angst begynder at køre op i perioder igen.. det kan den venligst godt stoppe med... gider jeg sgu da ikke have!!!

Nå, men det kunne være jeg skulle komme i gang med at være lidt praktisk... det regner, så der bliver ihvertfald ikke malet hegn i dag... selv om det ellers ville være skønt snart at blive færdig :) 

tirsdag den 26. maj 2015

Bum bum...

Har en af de dage i dag, hvor jeg virkelig har tid, lyst og overskud til at blogge... Men kan ikke rigtig finde ud af, hvad jeg skal skrive... 

Kender I det??? Det tror jeg nu egentlig er et ret velkendt fænomen i bloggerverdenen... 

 

mandag den 25. maj 2015

Ugens hurtige (uge 21)

Lettere forsinket kommer her de hurtige fra sidste uge: 

  • Ugen stod i Eurovisionens navn, idet der var 2 semifinaler samt finale i det Europæiske Melodi Grand Prix.
  • Vinderen blev IKKE min favorit...
  • VI mødte langt om længe min ene onkels kæreste.
  • Vi fik handlet lidt praktiske ting ind i Jem og Fix.
  • Vi fik sat ny vandhane op i køkkenet.
  • Vi har fået givet havemøblerne den sidste gang olie. Nu mangler vi bare at få malet hegn.
  • Jeg er kommet i gang med at lave lidt kort igen. Det bliver dog ikke til så meget af gangen, da jeg ikke kan holde til det. 

fredag den 22. maj 2015

2. og sidste Eurovision Semifinale

I går aftes stod den på 2. og sidste semifinale til Eurovision Song Contest. Og præcis som i den første, som blev sendt tirsdag, så var der godt nok mange sange, jeg overhovedet ikke ville forbinde med hvad jeg betragter som Melodi Grand Prix. 

Jeg havde ingen af sangene hørt på forhånd, så jeg dannede først indtryk og favoritter undervejs i showet...

På forhånd var Sverige jo udnævnt som en af showets absolutte favoritter til at tage sejren hjem på lørdag, og sangen er da absolut også god. 


En af de andre sange, som faktisk overraskede mig var den norske.. jeg er meget til de stille ballader, så denne gik jo rent ind. Den er så også videre til på lørdag.


Jeg synes nu stadig det er lidt ærgeligt, at Danmark røg ud... men sådan er det jo - det er en konkurrence, og der er både vindere og tabere. 

Må nu stadig indrømme, at den russiske sang er og bliver min favorit. Så nu må vi se, hvordan den klarer sig. Ét er i hvert tilfælde helt 100% sikkert, og det er at fjernsynet i morgen aften er stillet ind på DR1 og så står den på Eurovision Song Contest.


torsdag den 21. maj 2015

Random facts

Så synes jeg det atter er tid til en gang random facts: 
  • Jeg har grønne fingre når det kommer til orkidéer. 
  • Jeg går indimellem og snakker med mig selv, når jeg er alene hjemme og der er noget jeg skal huske. 
  • Jeg elsker røget kød. 
  • Efter en periode, hvor jeg ikke har taget så mange billeder, er kameraet atter kommet flittigt i brug. Jeg tager mange billeder - af alt og ingenting :) 
  • Jeg elsker at se gamle danske film og serier. 
  • Jeg tror på spøgelser. 
  • Jeg vil gerne lære at hækle og strikke, men kan simpelthen ikke finde ud af det. 
  • Jeg elsker at gå i genbrugsbutikker og finde ting til hjemmet.  
  • Jeg er god til at bruge tid på at spille på Facebook. 

onsdag den 20. maj 2015

Eurovision Song Contest

Ja, nu er det atter så vidt at det er tid til Eurovision Song Contest (også kendt som det internationale Melodi Grand Prix).

I går blev den første af de 2 semifinaler afholdt, og det var noget af en blandet landhandel må jeg ærligt indrømme... 

Jeg har ikke været den store fan af det danske bidrag, men selvfølgelig håbede jeg da, at de ville klare sig videre til lørdagens store finale.. men således gik det altså bare ikke... de var ikke blandt de 10, som gik videre... Nogle af de sange, som i stedet gik videre, fatter jeg simpelthen ikke, hvordan kunne gå videre... 

Men nu, hvor Danmark ikke er videre, så må jeg ærligt indrømme at min favorit er Rusland.. deres bidrag var helt klart den bedste sang i går, og efter at have smuglyttet lidt til et par af de andre bidrag til den semifinale, som sendes i morgen, tror jeg at vinderen af det hele bliver Rusland. 


Men nu må vi se.. det er jo set før, at der går mere politik end fornuft i det, og så er alt jo åbent...

Hvad skal vi nu??

Som I måske læste i mit indlæg fra i går, Gode tilbud i Jem og Fix, så fik vi handlet lidt praktiske ting ind i går... Bruseren fik vi sat op i går, og i dag var mine forældre og min bror herude, så vi fik lige sat mit nye tørrestativ op samt monteret vores nye vandhane i køkkenet.. Så nu har vi en vandhane, der fungerer perfekt, hvor vandet ikke sprøjter ud over det hele... og det er jo skønt :) 

Vi gik en god lang tur i eftermiddags.. vi gik op i Agroland til vores udlejers kone, som lige er startet deroppe... så kunne vi lige aflevere kvitteringer på de ting, som vi har købt til huset og haven.. så får jeg dem ikke smidt ud :)

Det irriterer mig en anelse, at jeg ikke rigtig kan komme videre med at give havemøblerne olie, men det kan jeg jo altså bare ikke når vejret ikke rigtig er til det.. håber vi får en god gang sol i pinsen, så vi kan få havemøblerne færdige samt måske komme i gang med at male Skagen Hegn, så det kan komme op rundt om terrassen.. det bliver så godt når vi er færdige og bare skal NYDE haven i stor stil her til sommer...

Vi går også og laver sjov med vores udlejere, for nu har vi snart ikke flere projekter, som vi kan bruge tiden på... men vi laver det jo ikke, fordi vi får besked på det.. vi laver det, fordi vi har lyst til det, og fordi det er noget, som også kommer os selv til gode... 

Bent ligger på sofaen og får sig en lur... han bliver træt stort set efter aftenmaden hver aften, så det er ikke noget under at han står tidligt op hver morgen.. han er oppe før vækkeuret ringer, stort set hver dag... 


tirsdag den 19. maj 2015

Gode tilbud i Jem og Fix

Vi stod tidligt op i dag, for der åbnede Jem og Fix i Kolding, så de havde rigtig mange gode tilbud... så vi måtte selvfølgelig en tur derind og "shoppe" lidt... 

Og hold da kæft, hvor var der mange mennesker... der skal nok have stået 200 mennesker i kø foran os... men det gik da relativt hurtigt med at køen kom ind i butikken.. Og vi fik da også handlet de ting, som vi havde planlagt hjemmefra plus lidt ekstra... det vil sige at vi fik:
  • ny bruser + ekstra brusehoved (50 kr + 25 kr)
  • ny vandhane til køkkenet (150 kr)
  • fugepistol (5 kr)
  • guldspray til en sangskjuler til guldbryllup (20 kr)
  • Skagen hegn + stolper (175 kr)
Så vi fik da lidt handlet ind :) nu venter vi så bare på bedre vejr, så vi kan få malet hegn.. men mon ikke vi nok skal nå det :)

Vi fik så sat bruseren op i dag, mens vandhanen lige må vente til i morgen eller torsdag... eller hvornår det nu lige passer os at sætte den op :) Nu har vi i hvert fald fået den købt, og det er jo hovedsagen :)

Aftenen går herhjemme med at se semifinale i Eurovision Song Contest... indtil videre (5 sange inde i det) er der ikke nogen sange, som imponerer mig synderligt.... men det kan nå at ændre sig... 

Skal I se Eurovision Song Contest på lørdag?? Det skal vi herhjemme :) 

mandag den 18. maj 2015

Er alt for træt...

Vågnede kl. 7 i morges, da vækkeuret ringede og Bent skulle af sted... jeg gik i seng ved 23:30 tiden, så man burde jo mene jeg godt kunne være stået op kl. 7... men kunne simpelthen ikke vågne ordentligt, så jeg lagde mig igen, faldt i søvn, og er så lige vågnet her kl. 10... jeg er så træt de her dage, og hovedpinen har virkelig overtaget... 

Jeg aner snart ikke, hvad jeg skal stille op for at få det bare en anelse bedre.. Håber IKKE nogen af jer læsere skal igennem det samme ved en hjernerystelse, for det er satme uudholdeligt... Jeg ved godt jeg skal holde mig i ro og ikke læse, se fjernsyn osv... men er du gal, hvor er det svært bare at lave INGENTING hele tiden... jeg keder mig til den store guldmedalje, og kan ikke gøre noget ved det.... 

Nå, nok brok herfra for nu... håber I alle får en god mandag.... 

søndag den 17. maj 2015

Ugens hurtige (uge 20)

Endnu en  uge er nået til vejs ende, og det er atter tid til ugens hurtige: 

  • Vi har fået taget vores nye terrasse i brug. 
  • Vi har haft besøg af min svigerfar fra tirsdag til fredag.
  • Vi har været til 7 års fødselsdag.
  • Sidste scanning i denne omgang er overstået.. nu håber jeg så bare, at de ikke finder på alt mulig andet, jeg skal i stedet for. 
  • Møde på jobcenteret vel overstået.
  • Min nye sagsbehandler er super sød.
  • Jeg har ikke lyttet ordentligt til min krop, så jeg er godt smadret i dag.  

Så er der dømt afslapning...

Selv om klokken nærmer sig 22, så er det faktisk først nu her Bent og jeg kan sidde og slappe af :) 

Vi har haft en travl dag, der startede kl. 7 i morges, da vækkeuret ringede.. jeg skulle til MR-scanning i Vejle kl. 10, så mine forældre kom herud og spiste morgenmad med os kl. 7:30... vi kørte så derefter til Vejle... 

Vi ankom til sygehuset omkring 9:30, og havde så regnet med at skulle sidde og vente, men hende, som havde tiden før mig, dukkede ikke op, så jeg kom ind ikke engang 5 minutter efter vi ankom til sygehuset.. så det var jo lækkert... 

Hun var rigtig sød hende sygeplejersken, som scannede mig.. og nu skal jeg så bare vente på jeg får svar på scanningen.. og så er der ikke planlagt andre ting lige pt, som jeg skal... skal til læge d. 3. juni, og der er pænt længe til synes jeg... er begyndt at have ret ondt i nakke og skuldre, så jeg tager smertestillende piller hver dag, så det er rigtig træls... skal så snakke med lægen om, hvad der skal ske videre plus finde ud af, hvad der skal ske med medicin.. 

I aften har vi så været til 7 års fødselsdag ved Jonas - min veninde og hendes mands søn... det var som altid super hyggeligt, og vi fik noget rigtig god mad, så det kunne ikke være bedre :) 

Nu er der så bare dømt afslapning.. kan mærke kroppen er begyndt at sige stop, så jeg må hellere lytte til den og geare lidt ned for i dag... kan ikke holde til at der sker for meget. men er bare for dårlig til at lytte til kroppen... SKAL blive bedre til det...

lørdag den 16. maj 2015

Halli Hallo

Min svigerfar var på besøg fra tirsdag til i går, så derfor har bloggen stået lidt stille... havde egentlig planlagt at få blogget lidt i går aftes, men kom aldrig så langt, men nu er jeg her :) 

Vi er blevet helt færdige med terrassen, og der er kommet havemøbler og blomster derud.. og det ser SÅ fint ud... er rigtig glad for at vi valgte at tage skridtet og gøre det... Nu skal vi så bare have sommer, så vi rigtig kan nyde det.. 

Vi skal så bare have fat i nogle frugttræer til et lille bed vi har lavet, og så er haven færdig og præcis som vi vil have den :) 

Som sagt var min svigerfar på besøg i denne uge, og det var rigtig hyggeligt at have ham ovre... vi har ikke set ham siden jul, så det var dejligt at se ham igen.. vi er jo ikke velkomne hjemme ved ham pga nogle uoverensstemmelser Bent havde med hans kone for 5 år siden (og som hun stadig ikke har tilgivet ham for), så når vi skal se ham, skal han komme herover... 

I onsdags var jeg til møde på jobcenteret, og det gik rigtig godt.. det er en vildt sød sagsbehandler jeg har fået, så det er jo bare perfekt :) lige nu kan der dog ikke ske det vilde pga hvordan jeg har det.. og det har hun heldigvis stor forståelse for, og hun tvinger mig ikke på nogen måde til noget (i  stor modsætning til hende jeg havde før)... 

Ønsker jer alle en rigtig god lørdag... kommer muligvis tilbage og blogger senere på dagen, men kan ikke love noget :) 

tirsdag den 12. maj 2015

Sommer over land og by


Ja, titlen på dette indlæg er ikke ligefrem symbolsk med dagen i dag... men det handler også om dagen i går... i går var det nemlig bare det lækreste vejr, så da Bent kom hjem fra Kolding gik vi en god lang tur... vi besluttede os for at gå en tur gennem skoven og ned til Bønstrup Sø... Det er en tur, som vi af og til går, og det er så hyggeligt... og lige nu, hvor naturen jo bare er så smuk, så er det især en tur, jeg er vild med at gå... 


Vi gik den ofte dengang vi var ved at planlægge bryllup.. så satte vi os ned på en bænk nede ved søen og snakkede om de forskellige ting, vi skulle have ordnet.. Der var der nemlig ingen, der kunne høre os, så vi kunne snakke uforstyrret :) 

Da gik tilbage gik vi igennem skoven, der bare er så flot nu... elsker når bøgetræerne og bøgehækkene er ved at springe ud.. der er ikke noget flottere... 

Vi faldt så over en masse tomme patronhylstre... og vi fandt så ud af at de stammer fra når jægerne bekæmper bestanden af råger og lignende... ak ja, så blev jeg da så meget klogere :)

Vi fik så lige ordnet lidt mere i haven i går, da vi kom hjem... nu nærmer det sig, at vi kan tage vores nye terrasse i brug.. den mangler ikke at sætte sig meget mere, kun lidt midt på og ude i siden, så det er skønt :) 

Vi fik så også lige givet vores hoveddør en ekstra gang olie... så nu er den helt færdig :) 

mandag den 11. maj 2015

De hurtige (uge 19)

Så er det endnu en gang blevet tid til at komme rundt om den forgangne uge med et par af de hurtige.
  • Vi fik lagt vores ekstra terrasse.
  • Vi har fået ordnet have.
  • Det har været mors dag og vi forkælede min mor.
  • Hovedpinen har haft fast bopæl i mit hoved. 
  • Bent og mig har hygget os med at få ordnet lidt praktisk herhjemme. 
  • Vi fik hele huset gjort rent i lørdags. 
  • Jeg har ikke fået blogget helt så meget, som jeg egentlig gerne ville.. men sådan er det bare lige pt... Helbredet kan jeg jo ikke gøre så meget ved. 

En uge i haven

Ved godt bloggen har været lidt forsømt de seneste par uger.. til dels skyldes det, at jeg har svært ved at sidde for længe ved computeren, og til dels skyldes det, at vi har ordnet have herhjemme.. 

Som I kunne se i mit indlæg fra i fredags (Nu  med en ekstra stor terrasse) har vi fået lagt vores nye terrasse... og for hver dag der går, bliver jeg mere og mere tilfreds.. vi har dog ikke sat noget derud endnu, da stenene lige skal falde på plads og sætte sig,,, men ifølge min lillebror, så skulle vi gerne kunne bruge den efter det har regnet næste gang, så nu håber jeg der kommer regn i denne uge, som DMI har lovet :) 

I går var det jo som bekendt Mors Dag... Mine forældre kom herud til kaffe i går eftermiddags og så spiste de herude... ja, min bror var jo så selvfølgelig også med.. 

Vi havde godt nok sidste uge givet min mor og far en fælles fars- og morsdagsgave, så det var ikke meningen min mor skulle have noget i går, men Bent mente bestemt at hun skulle have en blomst, så vi købte en orkide til hende :) og hun blev absolut glad, så det var jo perfekt :) 

Vi havde en rigtig hyggelig dag i går.. vi var ude i haven og lege med hundene mens oksestegen lå på grillen :) Bent og min bror stod og spillede bold med begge hunde, så vi havde 2 meget trætte hunde i går aftes :) Jeg er så glad for vi har en have.. ville slet ikke kunne undvære den længere :) og den er især guld at have nu her hvor vi går mod sommer... sidste år havde vi så mange gode timer i den med at spille badminton, stangtennis osv... har heldigvis en lillebror, som altid er nem at lokke med til at spille :) 

Har en idé om at jeg skal have lavet lidt om på bloggen her indenfor den nærmeste fremtid... men nu må vi se, hvornår det sker :) Skal lige have overskuddet til det :) 

fredag den 8. maj 2015

Nu med en ekstra stor terrasse

I går kom det endelig så vidt, at vi fik lagt vores ekstra terrasse... min bror var ude og hjælpe os, og det gik noget hurtigere når vi lige var en ekstra mand til at tage fat... det er jo begrænset. hvad jeg kan holde til, så Bent og jeg skulle gøre det alene, så var vi ikke blevet færdige endnu... 

Men nu er terrassen lagt, så nu skal stenene bare lige sætte sig og så kan vi tage vores nye terrasse rigtig i brug :) og jeg glæder mig.... 

Vi var til Gourmetaften ovre i brugsen i går aftes... det er en halvårlig tilbagevendende begivenhed med masser af lækre smagsprøver, og så har de nogle specielle knaldtilbud, som kun gælder denne ene aften :) og der er altid mange mennesker derovre, så det må jo siges at være en succes :) 

Bent er til træning i dag, så jeg er hjemme med hundene... de ligger fint og sover, og jeg slapper af og plejer min enorme hovedpine... i dag er det helt slemt med både hoved og svimmelhed så jeg tror bare jeg vil smide mig på sofaen med min dyne og sætte en eller anden DVD på, som jeg kan ligge og lytte til... orker ikke rigtig noget i dag... 



tirsdag den 5. maj 2015

Du kender mig jo ikke...

Var i Brugsen og handle i går og var tæt på at komme op og diskutere med en mor.. mine forældre skulle herud og spise i går (eftersom min mor og jeg skulle til Haderslev til hudlæge, som I kunne læse i mit indlæg i går), og jeg valgte så at købe en liter kakao, så min bror og mig kunne få en kop varm kakao plus det endda også var på tilbud... men nå, der stod så en mor med 2 knægte på 6-9 år, hvor den ene stod og virkelig stirrede på mig for derefter at kigge op og ned af mig og sige til moren , at en fed ko som mig ikke burde købe den slags... Moren svarede så: "nej min skat, det burde hun ikke". Det skal så lige siges, at moren og de 2 knægte ikke havde 1 gram fedt for meget nogen steder på kroppen... men nå, jeg vendte mig så mod moren og sagde, at det ganske vist var muligt jeg ikke burde købe den slags, men at hun jo så sådan set heller aldrig burde have haft børn, når hun åbenbart havde så lidt hjerne, at hun ikke både kunne koncentrere sig om at tænke selv, mens hun opdrager børn.. 

Hun skulle så til at puste sig op, men jeg fortsatte og fortalte hende, at hendes fordomme overfor mig og min vægt kommer uden at kende mig, da jeg faktisk har en sygdom, som gør det svært for mig at tabe mig, da min krop optager alt det usunde fra madvarerne og skiller sig af med det, som den egentlig burde optage... jeg får sukkersygemedicin for at hjælpe min krop... og det endda uden at have sukkersyge... så en anden gang inden hende og hendes snotunge kommenterede andres udseende, så syntes jeg lige de skulle undersøge, om der lå noget til grund for en persons overvægt... 

Det passede åbenbart ikke damen, som noget stram i betrækket, marcherede videre... 

Normalt plejer det ikke at gå mig på, hvis folk kommenterer min vægt, men lige i dette tilfælde, hvor et barn gør det, og moren så oven i købet bakker han op i hans udtalelser, der fik jeg altså nok.... 

Nu var det mig, der stod for tur denne gang, men jeg er ret overbevist om, at det ikke er hverken første eller sidste gang sådan en dreng mobber nogen.. 

Forstår virkelig ikke de forældre, som nærmest opfordrer deres børn til at mobbe... det hører jo ingen steder hjemme at sådan en mor bare står og kigger og giver sit barn ret. Altså en ting er, at hun er af samme holdning som ham, men hun behøver sq ikke stå og sige det højt... 

Så dem så også i dag, hvor det gik ud over en handicappet... Og havde egentlig allermest lyst til at skrige hende ind i hovedet og fortælle hende hvor hjernedød en gås, jeg synes hun er... men lidt pli har jeg da... så jeg nøjedes med at gå forbi hende og sige:  "ja ja, nogle mennesker bliver aldrig voksne. Kan godt se det er svært at få kloge børn når ens egen hjerne er i børnestadiet". Og så smilede ham den handicappede til mig, jeg smilede igen og ønskede ham en god dag. 

Nu har jeg ganske vist ingen børn, men hvis jeg havde, så ville jeg satme ikke tolerere mobning fra dem. 

Har selv været udsat for mobning fra en tidligere chef, og det kørte mig psykisk ned tilbage i 2006. Selv om det er så mange år siden, så sidder det stadig dybt i mig. Og jeg kæmper jo ligesom også med min vægt - jeg sidder jo ikke bare og kigger og venter på jeg taber mig 100 gram.

Heldigvis møder jeg sjældent mødre som hende her... bare synd de måske lader deres børn tyrannisere nogen, som ikke har mod på at svare igen.  

mandag den 4. maj 2015

Får det aldrig en ende??

Ved snart ikke, hvad jeg skal gøre ved denne her hovedpine... kan snart ikke holde det ud længere, og intet virker... 

Jeg gik i seng før kl. 23 i går aftes, og sov så indtil kl. 2 før jeg vågnede første gang... og så vågnede jeg yderligere 5 gange før jeg endelig stod op kl. 7. 

Hvis ikke der snart sker noget, så jeg kan holde det ud, så ved jeg seriøst ikke, hvad jeg skal gøre ved mig selv... tager ingen piller, for de virker ikke alligevel, så gider ikke fylde mig selv med dem.. og det hjælper ikke at være ved fysioterapeut... kan kun vente og se, om der sker nogen bedring... og altsammen pga et skide fortov, der ikke var ryddet.... Én ting er helt sikkert, og det er at jeg ALDRIG undlader at skovle sne eller strø salt her hos os, for det her vil jeg ikke være skyld i, at andre skal gennemgå... så hellere lige bruge de minutter på at alt er i orden her... 

Jeg kan ikke rigtig holde til at se fjernsyn, for efter 5-10 minutter mister jeg koncentrationen.. og jeg kan ikke rigtig sidde for længe ved computeren, for så ryger koncentrationen også.. det er virkelig en belastning... Jeg er i hvert fald glad for, at jeg ved hvor tasterne sidder på tastaturet, for det gør det lidt lettere at blogge :) 

I dag skal jeg med min mor til Haderslev, hun skal til hudlæge og vil ikke køre alene derned, så hun spurgte om jeg ikke ville køre med.. og selvfølgelig gør jeg da det, som den søde datter jeg er :) 


Tillykke GiZmo


I dag er det min søde veninde GiZmo's fødselsdag, så jeg vil da lige benytte lejligheden til, også her på bloggen, at ønske hende et stort tillykke med fødselsdagen :) 


søndag den 3. maj 2015

Ugens hurtige (uge 18)

Så er det atter tid til de hurtige - nu endnu en uge er ved at være omme...
  • Har været til ENG-undersøgelse på Vejle Sygehus. 
  • Har fået ny mobil (og er glad for den selv om det hverken er en iPhone eller en Samsung)
  • Vi er kommet videre i haven.
  • Jeg har haft konstant hovedpine.
  • Bent, min mor og jeg var i Tyskland i fredags. 
  • Vi fik varme hveder i torsdags i anledning af Store Bededag. 
  • Vi har fået indrettet gæsteværelset ovenpå. 
  • VM i ishockey er startet :)
  • Jeg sover en stor del af dagen flere dage i ugen. Kan slet ikke holde mig vågen. 
  • Vi var på kirkegården i torsdags med en blomst til min farmor, som kunne have haft fødselsdag. 

lørdag den 2. maj 2015

En hyggelig bededagsferie

Det er nu et par dage siden bloggen er blevet opdateret, men har haft den vildeste hovedpine, så har virkelig ikke magtet at blogge... men nu er der lige en ledig stund i kalenderen mens vi ser ishockey, så detkunne jeg lige udnytte....

I torsdags blev vi hentet kl. 7 om morgenen... Jeg skulle nemlig være på Vejle Sygehus kl. 8:30 til ENG-undersøgelse (nerveledningsundersøgelse)... Det gik nu fint nok, og jeg mærkede stort set intet.. ikke engang da hun satte den dims, som sender stød gennem nerverne, direkte på lillefingeren kunne jeg mærke særlig meget...  så nu må vi se, hvad undersøgelsen viser... skulle gerne høre noget i starten af næste uge.. 

Om eftermiddagen skulle Bent så på jobenteret og derefter fik vi lige rundet kirkegården, da min farmor kunne have haft fødselsdag. 

Torsdag aften kørte vi så alle (Bent, jeg, mine forældre, min bror og begge hunde) herud til os, hvor vi bestilte en familiepizza og hyggede os inden vi skule have varme hveder om aftenen... Det er jo tradition at vi skal have varme hveder, så i år var jo ingen undtagelse... 

I går kom mine forældre så herud, da min mor, Bent og jeg skulle en tur til Tyskland... Min far havde så besluttet sig for at blive herhjemme ved vovserne, så de ikke skulle være selv hjemme (han har en STOR svaghed for Bimmer og Shang, og efter hans mening, skal de helst ikke være for meget alene hjemme)... Vi fik så lige nogle timer til at gå i Tyskland og nu er depoterne atter fyldt op, så nu kan vi klare os lidt igen :) 

I dag har vi så været i haven, hvor vi nu er klar til min bror kommer og lægger terrasse næste uge.. Bent har fået gravet jord af, og jeg har fået givet det ene havemøbelsæt en sidste gang olie, så nu mangler vi bare at det andet sæt skal have olie.. men det når vi jo også nok :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...